This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Free Domestic Shipping over $120

Use code TENOFF for 10% off first purchase

Customer Service within 24 Hours

Onze missie

Onze missie is het ontwerpen en produceren van kwalitatieve en hippe producten, waarbij we alleen gebruik maken van duurzame materialen. Dit in combinatie met onze directe samenwerkingen met atleten, trainers, Crossfit boxen en gyms maakt het mogelijk om innovatie producten met een lange houdbaarheid te produceren.

Wat Reeva jou belooft

Wij geloven dat iedereen elke dag moet streven naar verbetering, op elk gebied in het leven. Of het nou gaat om fitter worden, sterker worden, gepassioneerden zijn of aardiger voor je medemens. Het doel zou moeten zijn om elke dag beter te zijn dan de dag ervoor. Met die gedachte in het achterhoofd ontwerpen en produceren we bij Reeva onze kleding en accessoires. Alles is gemaakt voor optimale prestaties en comfort, zowel binnen als buiten de gym. Onze producten zijn getest door atleten, Crossfit boxen en gyms om te verzekeren dat onze kleding het beste van het beste is.

Reeva gear is niet zomaar gear, het is een trainingspartner. Het helpt je met het voltooien van je workouts en het bereiken van optimale prestaties. Je outfit moet comfortabel zijn en er goed uitzien, want dat geeft je net dat beetje extra zelfvertrouwen. Alle accessoires die je helpen om nog meer te liften moeten natuurlijk aanvoelen en sterk genoeg zijn om te doen waarvoor ze bedoeld, optimale prestaties ondersteunen. Verzeker jezelf van de beste gear en maak je klaar om te knallen in de gym!

Get in touch

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Bij Reeva geloven we dat je samen meer bereikt dan alleen. Feedback wordt dus altijd gewaardeerd, en vragen zo snel mogelijk beantwoord. Optimale prestaties op elk gebied, dat is Reeva!

Bekijk onze lifting gear